NOT: 1. Link kırıksa ALTERNATİF 2. linkten izleyiniz!
DİKKAT! ''utanmazturkler.com'' hariç hiçbir site-sayfa-grup bize ait değildir. İsim vs. hırsızlığı yapanlara prim vermeyiniz ve bunlar için bize ulaşmayınız. :)

Rum Liseliyi Siken Türk Eleman (sizden gelenler)

Kel türk tokmakçı yolladı!

YOLLAYAN: selam admin, gördüm ki güzel videoları paylaşıyorsun. marmara üniversitesinde işletme  okurken, istiklalde kahve sigara  yapalım diye arkadaşlarla buluşmuştuk. öyle böyle derken bu kızın okul çıkışı arkadaşlarıyla yan masamızda oturduğunu gördüm. inan deli gibi sikmek istiyordum o an bunu.  sürekli aynı cafeye git gel derken bir şekilde  denk gelip tanıştım ve ilk haftada  siktim. Bu rum kızların tadını, hazırlık okurken zorla öğrendiğim yabancı dile borçluyum.  neyse  taksim rum lisesindeki çift dikiş  19 yaşında harikliyanın eskiden kalma videosunu size yollamadan duramadım. azıcık kalite görsün şu türkler değil mi?  bir canlansın ortam.
ADMİN: teşekkürler, ama video baya kaliteli duruyor. bizi yemiyorsun değil mi?
YOLLAYAN:  valla ister inan ister inanma.  yaşım gelmiş 26 siktiğim kızlardan, burdan zonguldak a kadar raylı sistem kurarım. Zaten bir çıkarım da yok. uğraşmam  böyle işlerle. ne istiyorsan onu yaparsın. pişman etme adamı.
ADMİN: estağfurullah. Böyle  videoların varsa dilediğin gibi yollayabilirsin.
YOLLAYAN: tamam bir kaç daha  olacak. işlerden fırsat bulursam yollarım yine.

konuşmayı copy-past ettim aynen. siz videoyu izleyin.  yine de şüpheliyim ama takdir size kalmış.  hakkını yemeyelim şimdi ne cevherler vardır aramızda biz bilmiyoruzdur.

Rum Liseliyi Siken Türk Eleman (sizden gelenler)
Türk ifşa izle 1
TIKLA İZLE 1
Türk ifşa izle 2
TIKLA İZLE 2

Vidco: rum

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm Yorumları Görüntüle
Başa dön tuşu
2
0
Fikirlerinizi Merak Ediyoruz, Yorum Yapın.x