NOT: 1. Link kırıksa ALTERNATİF 2. linkten izleyiniz!
DİKKAT! ''utanmazturkler.com'' hariç hiçbir site-sayfa-grup bize ait değildir. İsim vs. hırsızlığı yapanlara prim vermeyiniz ve bunlar için bize ulaşmayınız. :)

Link Geçme ve Kırık Link Rehberi

Link Geçme ve Kırık Link Rehberi

Video linklerine ulaşmak için önce kısaltılmış linki geçmeniz gerekmektedir. Kısaltılmış linklerin çoğu aynı mantıkla çalışır. Robot değilim doğrulaması, açılan reklamlar ve sayfa içerisindeki ilerlemeniz gereken butonlar olarak işlev görürler. Çoğu internet kullanıcısı bunlara aşinadır ama bazı kişiler hala link geçme mantığını bilmemektedir.

Aşağıda bazı linklerin geçilmesi tarif edilmiştir. Hiç bir şekilde geçilemeyen link koyulmamaktadır. Tüm linkler geçildiği taktirde videoya ulaşır.

link1s com(youtube anlatım)
ouo io(youtube)
cpmlink net(youtube)
clicksfly com (enit.it)(youtube)
exe io(fotolu)
aylive(fotolu)
cuty io(fotolu)
linkjust com (forex-articles)(fotolu)

1. Tüm içeriklerde iki farklı alternatif player mevcuttur. ”Mutlaka” iki linki de ayrı ayrı deneyin. Çoğu zaman biri kırıksa diğeri aktif olabiliyor.

2. Bazı zamanlar VPN ve reklam engelleyiciler yüzünden linkleri ve videoları açamayabilirsiniz. Linklwei Açamadığınız zaman bunları kapatıp tekrar deneyin. Linkleri kopyalayıp, VPN’siz alternatif bir tarayıcıdan açabilirsiniz ya da VPN uygulamasını kapatabilirsiniz.

3. Videoya ulaştınız ama donma, hata verme gibi durumlar varsa: sayfa yenileme, vpn kapatma gibi işlemleri uygulayın.

 
4. Turbobit gibi indirmeli linkler de, video indirilmeden açılmaz. İndirmeniz gerekmektedir.

5. Tüm bunları yaptınız ama hala videoya erişemiyorsanız, lütfen içeriğin altına yorum olarak bildirin. Bazı zamanlar, kısaltma ve video sitelerinden kaynaklı geçici sorunlar olabilir. Bu yüzden karşılaştığınız sorunu tam olarak yazarsanız, durumun kimden kaynaklı olduğunu fark edebiliriz.

6. Linkleri VPN’siz açarak, sayfa içinde reklamlara tıklayarak bizlere önemsiz bir destek çıkabilirsiniz.

Utanmaz Türkler takipçilerine keyifli seyirler dileriz 😉

Başa dön tuşu